Hond en kind

Jaarlijks worden er 75.000 kinderen gebeten door een hond. Dit aantal moet naar beneden. Om hond en kind gelukkig en veilig samen te laten leven, wil ik graag mijn visie delen met u. Na een intensieve opleiding ‘Train ouders en kinderen met meer effect’ bij Dierbare ontmoetingen van Cindy van Dorst wil ik graag meehelpen om ons gezamenlijke doel te halen. Dat doel is om bijtincidenten van kinderen in de toekomst te voorkomen! Met een duidelijke lezing over de 5 motivaties waarom een hond zou kunnen bijten, leer ik u bewust te worden welke gevaarlijke situaties er voorkomen tussen hond en kind. Aansluitend kunt u uw kind laten deelnemen aan de 4 daagse cursus ‘ Ik snap mijn hond ‘ om zo samen die gevaarlijke situaties te voorkomen en dus bijtincidenten te voorkomen!

Mochten er al problemen zijn tussen hond en kind, dan kan ik u helpen om deze problemen te doorgronden en samen op zoek te gaan naar een passende oplossing. Meer informatie leest u hierover bij de hond kind begeleiding.

Wanneer u zwanger bent, dan bent u druk met het voorbereiden op de komst van de baby, maar vergeet uw hond niet… Graag help ik u om de hond voor te bereiden op de komst van de baby. Lees meer hierover bij Begeleiding voor aanstaande ouders met een hond.