Begeleiding voor aanstaande ouders met een hond

Jullie zijn zwanger en de voorbereidingen voor de komst van jullie baby is in volle gang. Er gaat veel veranderen, ook voor de hond. Ik hoor u denken, dat komt wel goed. De hond past zich wel aan, maar is dat wel zo? Wat gebeurd er als u straks thuis komt met de baby? Hoe zorgt u ervoor dat het een leuke aangename eerste ontmoeting wordt tussen uw hond en uw baby? Hoe verdeeld u op een juiste manier de aandacht tussen hond en kind? Hoe zorgt u ervoor dat uw hond niet jaloers wordt op uw baby?

Deze vragen en nog meer worden beantwoord tijdens dit interactieve programma.

Wat kunt u verwachten:
– 3 afspraken bij jullie thuis en 1 telefonische afspraak en uiteraard mailcontact voor al uw vragen.

– 3 maanden begeleiding.

– Bij de eerste afspraak leg ik alles uit, kijken we naar jullie verwachtingen, eventuele problemen met de hond (die er nu al zijn)worden besproken en we gaan samen regels op stellen voor de hond. Op deze manier leggen we een goede basis voor de ontmoeting tussen jullie hond en kindje.
– Bij de tweede afspraak  nemen we de afspraken nog even kort door en gaan we samen een script schrijven over hoe de eerste ontmoeting met de hond en baby eruit moet zien. Zo hebben jullie een goed beeld van hoe je die eerste ontmoeting op een positieve manier kunt regisseren.
– Het script laat ik achter en jullie gaan ermee oefenen. We spreken een datum af voor een telefonische afspraak om eventuele andere zaken die nog ter sprake komen door te nemen.  Zo zijn jullie tegen de tijd dat jullie baby komt, helemaal voorbereid en kunnen jullie zelfverzekerd van die eerste ontmoeting een hele mooie herinnering maken.
– Bij de derde afspraak zetten we de puntjes op de i, voor de baby komt. Eventueel kan het script nog een keer geoefend worden en vragen beantwoord. Na deze afspraak zijn jullie er helemaal klaar voor!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Stuur een mail naar Sandra Oexman of meld je hier aan.

Prijs op aanvraag.

Je kunt je ook direct inschrijven!