Aanmelden

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Ja, ik meld me aan
Untitled
U betaalt per bank of contant. Als u per bank betaalt, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit te doen voor aanvang van de eerste les. Dit kan op IBAN NL62SNSB8839397000 t.n.v. Overes D C, onder vermelding van de cursus + de naam van de hond. Wilt u contant betalen dan kan dit op de eerste lesdag.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons online boekingssysteem

We hebben sinds Januari 2023 een nieuw online boekingssysteem. Hiermee kun je cursussen boeken en zien waar de lessen plaats vinden en  wie de les geeft. Makkelijk voor jou omdat je altijd de actuele informatie bij de hand hebt, en voor toekomstige cursussen niet steeds opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren, en handig voor ons omdat wij tijd over houden om te doen wat we echt leuk vinden: les geven!

Hoe werkt het?

Meld je aan als nieuwe klant, vergeet niet de gegevens van je hond in te voegen anders kan je geen training boeken. Deze informatie hoef je slechts één keer in te vullen. Daarna kun je inloggen als bestaande klant. Na inloggen kom je in je persoonlijke dashboard.

Dashboard en Boekingen

Nieuwe training boeken

Op het dashboard kan je een via het + rechtsboven Nieuwe Boeking een nieuwe training toevoegen. Bijvoorbeeld Puppy cursus zaterdag. De eerstvolgende instroom mogelijkheid wordt dan getoond. Via het + rechts in de groene knop kan je de andere startdata vinden. Vervolgens kies je de startdata van je keuze via het groene +.  Na de keuze klik je op de groene knop Boeking toevoegen en kom je op de betaalpagina.

Dashboard

Op het dashboard zie je het overzicht van de boekingen die je gedaan hebt en kan je altijd het data overzicht terug vinden. Ook kan je vanuit het dashboard weer nieuwe trainingen toevoegen. 

Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Niks ontvangen? Check dan je spambox, soms komen de bevestigingsmails daar in terecht.

Tip: wanneer je de link op je telefoon plaatst wordt hij op je telefoon als app weergegeven. Zo kun je makkelijk en snel alle informatie op je mobiel raadplegen.

Als je hulp nodig hebt dan kun je ons natuurlijk altijd mailen of bellen op info@kwispelcollege.nl  telefoonnummer 0615687852

Wij bellen of mailen je terug om je te helpen.

Wil je je niet registreren via het boekingssysteem ga dan direct naar ons aanmeldformulier boven aan deze pagina.


Cursussen voor Pup, Puber en Volwassen hond.

Leer op een positieve wijze samen te werken met je hond en bouw een liefdevolle vertrouwensband op.